Bitcoin-prisen har nettopp overskredet

30. Oktober 2018 Von admin

Bitcoin-prisen har nettopp overskredet $ 360 mindre enn en time før du skriver denne artikkelen. Som forrige ukes bullish bølge fortsetter å bygge opp, fortsetter 2 og 4 timetabeller å skrive ut høyere høyder. Som jeg så gjennom 1 -2 timers diagrammer og 1 dagers diagrammer, oppdaget jeg noen tegn til signaling fortsettelse av denne nye opptrenden, spesielt at prisen ikke vil møte noen betydelig motstand hele veien opp til $ 416.

Nøkkelmotstandspunkter:
La oss ta en titt på 1 dagers (BTC / USD) diagrammer fra Bitstamp og plott 20, 50 og 100 EMAs (se på diagrammet nedenfor). Vi kan konkludere med følgende:

For bedre å visualisere støtte- og motstandsnivåer på dette punktet, skal vi plotte en Fibonacci retracement mellom den høye som ble registrert i mai 2014 ($ 680) og den lave innspillingen i januar 2015 ($ 159,5). Følgelig kan vi se at nå har BTC-prisen brytt motstandsnivået på $ 353,5, hvilket tilsvarer 0,382 Fib retracement nivå, og det vil ikke møte noen betydelig motstand unntatt på $ 416,07, som tilsvarer 0,5 Fib retracement nivå.

https://www.youtube.com/watch?v=iLtSGd2eVjQ

Å inngå en lang handel på rundt $ 350 med en fortjeneste på nær $ 415 og stoppe tap på rundt $ 380 kan være svært lønnsomt nå og har et lavt risiko / belønningsforhold.
bitcoin pris, bitcoin analyse

Ved å studere 1 timers (BTC / USD) diagrammer fra Bitstamp (se på diagrammet nedenfor) og plotte 20, 50 og 100-periodens EMAer, kan vi konkludere med følgende:

Siden den bullish bølgen har startet forrige uke, har de en times diagrammen dannet et „Tre Drivers Pattern“ som vist av de 3 fiolette pyramidene på nedenstående diagram; hver fremgangsbølge følger etter en priskorrigeringsbølge som trekker prisen ned før oksene tar over markedet igjen og presser prisen til høyere nivåer. Derfor, selv om vi forventer at BTC-prisen vil teste motstandsnivået på $ 416 snart, vil dette for det meste fortsette med en priskorrigeringsbølge som vil ta prisen ned til rundt $ 335 (ca. 50% priskorreksjon) i løpet av de neste timene eller så.

Den bullish bølgen stoppes vanligvis når prisen faller under 20-tiden EMA som vist på diagrammet nedenfor, slik at prisen er over det, regner vi med å se høyere priser de neste dagene.

I henhold til Fib retracements vi plottet tidligere, vil BTC ikke møte noen betydelig motstand unntatt på $ 416, så vi forventer at tyrene skal presse prisen opp for å forsøke å teste dette avgjørende motstandsnivået snart.
bitcoin pris, bitcoin analyse

Konklusjon:
Siden BTC-prisen brøt motstandsnivået på $ 353,5, vil vi mest sannsynlig se det oppstå å forsøke å teste motstanden på $ 416 i løpet av de neste 48 timene.