Bitcoin pörssissä – suuret sisäänvirrat, ei tilauksia

14. September 2020 Von admin

Voit tarkastella Bitcoin-markkinoita kahdella tavalla. „Voi ei, Bitcoin laski vain 10 000 dollariin ja se on ollut siellä jo yli viikon nyt“, voisi olla yksi tapa. „Bitcoin on käynyt kauppaa yli 10 000 dollaria yli seitsemän viikon ajan“ voisi olla toinen.

Millä tavalla katsot markkinoita, on vain näkökulma

Miten todelliset kauppiaat ja hodlerit tarkastelevat markkinoita tällä erottelulla ? No, Chainalysis Markets Intelin tietojen mukaan Bitcoin Profit lähetetään pörsseihin, mutta ne eivät istu sen tilauskannoissa. Tämä tarkoittaisi, että markkinaosapuolet lähettävät kryptovaluuttansa pörsseihin tavoitteenaan myydä se, mutta eivät vielä lukitse niitä tilauksiin. Sen sijaan he odottavat hinnan nousua.

Kaupankäynnin intensiteetti tarkastelee kahta vaihtotietojen muunnosta , jotka molemmat todistavat edellä mainitun asian, vaihtotilauskirjoissa olevien bitcoinien määrän ja pörssiin lähetettyjen bitcoinien määrän. Korkea kaupankäyntiarvo tarkoittaisi, että pörsseihin tehdään paljon BTC-tilauksia matalalle pörsseihin lähetetylle Bitcoinille, kun taas matala kaupankäynnin intensiteetti merkitsisi päinvastaista. Lehdistöajankohtana Bitcoinin mediaanikaupan intensiteetti oli 2,13, mikä on vuoden alin taso.

Ketjuanalyysin tiedot viittaavat myös siihen, että pörsseihin lähetetty Bitcoin on korkea. Chainalysis-tietojen mukaan pörssissä pidetyssä Bitcoinissa tapahtui 26,36 BTC-muutosta, joka ei ole vain positiivinen, vaan ylittää 180 päivän keskiarvon, mikä osoittaa, että pörsseissä pidetty Bitcoin on lisääntynyt. Siksi kaupan intensiteetin näkökulmasta tämä jättää Bitcoinin tilauskantaan matalaan tai suhteellisen pienempään kuin pörssissä pidettävien bitcoinien kasvu.

Muutos Bitcoinissa pörsseissä Lähde: Ketjuanalyysi

Tarkasteltaessa tätä valuuttakurssiskenaarion yhteydessä voidaan osoittaa, mihin markkinaosapuolet odottavat hinnan nousevan seuraavaksi. Koska suuri osa bitcoineista on pörssissä, mutta niitä ei ole vielä myyty tai toimitettu myyntitilauksia varten, hodlers ja kauppiaat odottavat hinnan nousevan. Kun hinta nousee, koska pörssien sisäänvirtaukset ovat nettopositiivisia eli enemmän sisäänvirtauksia kuin ulosvirtauksia, voittojen lukitsemiseen olisi myyntiräjähdyksiä.

Näitä lukuja pitkin osallistujat odottavat hinnankorotusta halutulle tasolle myyntitilaustensa ja voittojen kassaamiseksi. Tämä voi kuitenkin osoittautua myös esteenä huomattavan hinnankorotuksen aikana.

Jos hinta työntää sanomaan 10800 dollaria tai 11000 dollaria, tilaukset tehdään ja BTC: t myydään, jotkut jopa halvemmalla kuin markkinahinta, mikä luo aukon, joka voidaan täyttää alemmilla tilauksilla ja tuoda hinta takaisin alas. Tai hinnan noustessa osallistujat voisivat pitää kiinni laukkuistaan ​​ja rahoittaa sen hitaasti suuremman voiton saamiseksi. Ei ole olemassa yhtä vastausta, ja jälleen kerran, kaikki on näkökulman asia.